2019-10-21
又来到星期日又来到我最爱嘅NOC如果冇其他选择就好似已经设定咗每个星期会来,其实真系食嚟食去都系𠮶啲,佢个Menu都唔会因为我成日黎而有所改变最必须要强调嘅系我男朋友话好想佢出番之前有个*「慢煮鸡胸」㖞,唔知点解会下架嘅呢男朋友话好肚饿,顺理成章叫咗一份最丰富嘅all day breakfast 🍳 。而当中我最钟意食嘅就系佢𠮶个芝士焗薯仔喇。佢嘅炒蛋亦都炒得好滑,牛油果吐司都好好味嘅。另外仲有猪肉肠啦、烟肉啦、芦笋啦、大啡菇啦、番茄仔啦。最影响卖相嘅大啡🍄,流出嚟嘅黑色汁扣左少少分。不过讲真其实对出面𠮶啲all day breakfast 嘅兴趣真系唔系好大, 佢哋有啲加咗茄汁焗豆又或者炸薯饼,no good lar 另外指定动作会加1件banana cake , 最紧要叫佢heat 一heat, 令佢外脆内软。NOC 最吸引我嘅都系佢嘅简洁环境,简单黑白灰
NOC 最吸引我嘅都系佢嘅简洁环境,简单黑白灰