餐厅: 韓樂 (T Town North)
资讯:

2020-10-25 853 浏览
今日又系假期...又系训到自然醒然后去食个午餐既节奏又系去颂富买野顺便食埋野韩乐好似多左唔同既野食之前觉得d石头锅饭几好食但今次并不是选择石头锅 因为都几大碗 完全系食唔晒所以就拣其他野食今次拣左汁煮大葱牛柳粒味道好食 唔算有葱味黑椒汁重完全无葱味 立刻接受到捞d黑椒汁同d饭一齐食正牛柳粒 好大旧 好有口感熟度正常 唔会韧不过牛柳粒正常无根 但唔知点解我食到有咯可能唔系用纯牛柳挂不过味道系好食 牛柳粒肉质弹牙泡菜牛肉炒饭d个就一般 真系好有葱的味道牛肉比较小 牛肉片泡菜都ok分量 但我真的不喜欢葱而且每一口都有葱既味道 成日都唔记得走葱如果无葱 我估我会觉得好食不过牛肉既分量系真系比较小唔太值得小食 芝士薯条佢用既芝士已经唔系拉丝个只我记得之前系拉丝的但味道都差不多 配芝士一啖芝士一啖薯条都腻腻地既食得多既话最后叫左两杯特饮可乐苹果同芒果芦荟雪碧可乐苹果 都有苹果味 重要几甜芒果芦荟比较正常我觉得好似都无左以前既味道并唔系十分难食又唔算十分好食都系normal 野唔算太平又唔算太贵
今日又系假期...
又系训到自然醒
然后去食个午餐既节奏