2021-10-29
开左间高质西餐厅我点解而加先知🤣😂平时以为呢度只系有中菜同fast food原来有间咁有feel嘅餐厅🍴重点kid friendly有晒小朋友餐具 high chair 🪑 女经理好好人又安排位置比我地放BB车又见到有小朋友安排我地坐🛋️位安顿好朱 就到我地二个自己拣食咩 呢到有a la carte又有set dinner 🥘 就算set dinner都仲有好多选择🤣😂我挣扎左好耐食牛扒🥩定德国猪手好🐖但系又要order啱朱🐷食嘅嘢所以我唔可以叫晒两样 好啦最终我地叫左二份dinner set再加小小App 西班牙🇪🇸辣肉肠炒蚬 🐚火焰芦笋带子 present得好靓 摆盘各方面🪄🪄Set配埋 温泉蛋🥚🥗带子黑松露沙律🥗Cream tomato 🍅 soup 我就+$18要左个黑松露泡沫野菌忌廉汤 🍄Main就拣左德国猪手🇩🇪honey mustard 烧春鸡黑松露意大利饭 🍲🍲总括呢到食物好味之余 服务都好好 会好细心留意妳需要咩但系又唔好压迫 成餐饭食得好舒服😌btw呢到有斧头🪓扒好想食 有无4位牛魔王同我一齐去食😋😋nice service 🔈🔈🔈
Set配埋 温泉蛋🥚🥗带子黑松露沙律🥗