Odelice! (蘭杜街)

餐厅: Odelice! (蘭杜街)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-09-19 2506 浏览
Odelice 湾仔📍湾仔兰杜街2号地下9号舖呢间,主打平民价钱嘅有质素法国菜 我好耐之前已经试过佢哋The One嘅分店,印象中唔错 今次同朋友去到湾仔见到 又想食得好少少 就入咗去食佢哋嘅 二人晚餐😋佢地嘅环境唔系走传统法国fine dine 高级优雅嘅氛围,每一道菜 慢慢上~ 不过就迎合返我哋节奏比较急促 又想食好味嘅法国菜嘅都市人😛 我哋叫咗二人套餐原价只系 $528!性价比非常之高 你都可以选择加钱选择更佳嘅食材~ Soup of the day 口感有层次味道浓郁头盘我哋拣咗加$30嘅法式点心拼盘 作为港女嘅我 非常之满意 先唔讲嘢食质素真系几好 佢款式多之余仲好精致打卡好靓😛😝 另外再加咗四只生蚝🦪主菜我哋就拣咗加$135 原只炸龙虾 同埋加$55嘅 阿根廷安格斯牛脊肉 估唔到佢呢间餐厅嘅海鲜性价比好高,而且新鲜 好食! 龙虾嘅煮法,保留左佢嘅鲜甜 酱汁,唔会抢咗佢原有嘅味道~唔错牛扒鲜嫩 不过略嫌有少少un 钟意食熟啲嘅朋友可以要求厨师煮熟少少~ 两杯Cocktail卖相精致 重落重料🤣 饮得嘅朋友可以试吓! 整体评价很高 特别日子会返去再食😋
Odelice 湾仔
📍湾仔兰杜街2号地下9号舖