2023-05-29 1619 浏览
去湾仔做野想食个靓早餐,经过我杯茶见好多报导就入黎试下🫶✅️鲜蕃茄牛肉通粉 $35通粉细细粒好易入口,牛肉都唔少,有处理过好腍。蕃茄都几足,汤底系港式萝宋汤汤底,有茜芹红萝卜洋葱。早餐黎讲非常合格👍✅️冻奶茶跟茶+$15呢度主打奶茶同鸳鸯。就试下佢杯冻奶茶,点咗少甜少冰,茶底唔浓,奶比较多有少少盖过茶味,有少甜到,有港式风味,不错喔~#一周一片 #逢星期五出片#youtuberslife #foodieyoutuber #hkfoodie #hkfood #foodie #treasureeverycomment #travelyoutube #thanksforsupport #travelyourway #yesahwilltv #travelvlogger #travelvlog #系阿系阿Will_TV
去湾仔做野想食个靓早餐,经过我杯茶见好多报导就入黎试下🫶
✅️鲜蕃茄牛肉通粉 $35

✅️冻奶茶跟茶+$15