餐厅: 香港地
资讯:

2024-04-03 814 浏览
香港地退步啦以前食过香港地,今日行山系金钟食完早餐至起步,早餐基本都系chain,咁咪揾间好d喽装修—哩间装修似茶记,唯一好似系无餐牌一定QR code点餐。—装修比大记舒服。服务— 一个年轻高瘦waiter无乜礼貌,系咁"bear"住你想你走— 另一个waitress就OK,要热水同筷子都好快比味道—比大记好d,选择比较适合口味,譬如有猪趴,番茄。番茄猪趴米粉($44)—番茄90%肯定系罐头货色,一Pat 野同比较酸,比谭仔差,—猪趴系带骨,表面煎过,吾觉得大炸过,系细块d,都腌得几入味—米粉好幼好滑。猪趴蛋米粉($44)—哩个餐觉得抵好多—猪趴大过上面个餐起码1/4,仲有只太阳蛋咖啡—同大记差不多,比大部分茶记好。
香港地退步啦

装修

—哩间装修似茶记,唯一好似系无餐牌一定QR code点餐。

—装修比大记舒服。

— 另一个waitress就OK,要热水同筷子都好快比

—比大记好d,选择比较适合口味,譬如有猪趴,番茄。

番茄猪趴米粉($44)

—米粉好幼好滑。

猪趴蛋米粉($44)

—哩个餐觉得抵好多

—猪趴大过上面个餐起码1/4,仲有只太阳蛋

咖啡

—同大记差不多,比大部分茶记好。

2024-04-03
$45 (早餐)