2008-01-09 3 浏览
上次食过个黄昏C5餐(咖哩1口黑"屯"肉)都可以入口,都算中间级数,以价钱黎讲,真系好抵食! 3文鱼系少d,但系$75蚊再加一都系80几蚊,有蒸蛋,沙律,鱼生,饭,餐饮,雪糕,仲想点我个fd个黄昏b5餐(咖哩吉列猪扒饭)就真系好很十分丧爆唔得喇,我食左1旧细既,入口即lar~,酸酸地=.=",Eww! 真系难得可以有食物煮得咁难食,仲要"鞋"既,我再食我个(1口黑"屯"肉)就变左,好味左好多Ah~,see the differences? 引用1句俗语「当军3年,猪扒当雕蝉」仲有D咖哩入面D薯仔,2碟都有既,冇批皮,你系新薯(似1个波,细细个果种)就话OK姐,又唔系,D皮有d "火会"番薯皮既feel,"un"今次要俾个bad 喇,因为呢2个"弱点"实在扣左好多分地下有对快子冇人执去dom,感觉上干净呢part 都扣左分上次坐都舒服,今次就逼同埋上次waiter waitress易叫好多,今次就烦左好多,要入"房"的话,唔好入喇,但系service综合黎讲都算OK既

地下有对快子冇人执去dom,感觉上干净呢part 都扣左分