餐厅: 豚王 (PopCorn 1)
资讯:

OK
2019-09-28 228 浏览
叫咗个辣嘅 好似叫赤王 我都忘记了豚王整体唔同分店嘅质素都keep得okay 食过几间都系差不多 冇话边间特别差将军澳呢间可能都系新开 晚餐时段去都几多人都等咗一阵先入到去上餐速度都算快 啲waiter态度都几好食物就差不多今次拣呢个嘅辣度再加多咗少少 好似系3(?)但系略嫌啲辣味cover哂其他味 如果中意食辣嘅 可以嗌豚王加辣或者嗌1级辣 咁其他味唔会cover得太多 朋友食返普通豚王 𠮶阵猪骨汤味会好食啲同埋佢有得拣面嘅硬度又真系煮得okay 同朋友嗌嘅唔同都食得出硬度上系有分别
叫咗个辣嘅 好似叫赤王 我都忘记了
上餐速度都算快 啲waiter态度都几好