2021-10-17 267 浏览
呢个星期日食早饭,五点几就到咗,女友话要试,一见辣野佢就开心😝 我就无咩感觉嘅,通常仲要叫清汤添🤭不过,有啲我都会叫小辣嘅⋯⋯睇咗一阵,女友都系拣小锅米线中辣,不过一试都一定试呢个先嘅,我就拣港式米线嘅胡辣,有$7、$9同$15蚊嘅𩠌,我哋两个都系拣咗两款𩠌,分别$7蚊同$9蚊。 不过想食萝卜居然无,五点几咋㖞🙄最后要鱼肉春卷、豆卜。 女友要鲜竹龙虾卷、黑木耳。大家叫唔同款,可以 share 食😁食物都好快到,呢个女友嘅,明明叫走青同芽菜,全部俾晒,已经唔系繁忙时间,厨房都要睇漏,激死🙄 女友话麻麻地,唔系叫好味嘅小锅米线🧐 至于我个碗,正常啦,但无咩胡麻味,但我钟意食嘅腐竹居然俾好多😛总结,应该唔会再来了😝

小锅米线

港式米线,胡椒汤底
总结,应该唔会再来了😝
2021-10-10