(非会员)
2003-08-06 14 浏览
寻晚同朋友专登黎呢间餐厅睇夜景既! 个view真系一绝,气氛好好,可以静静地倾下计! 不过如果个玻璃窗干净d, 小朋友唔系度跑来跑去同埋食物再多种类d...咁就更好! 事关望出去既时候总会有一层灰尘系玻璃窗度, 影响景观! 系一个咁静既环境之下, 突然杀出几个小朋友在奔跑,呼叫! 哗...咩都破坏晒啦! 至于食物...连叉烧,萝卜炆牛腩同埋卤味都有! 三百几蚊...值唔值就见仁见智喇! 最后我发觉左d我应为好笑既野! 我唔知系咪所有食buffet既餐厅都系咁! 我见系食物盘既前面都会有一个牌写住呢款系咩野, 同埋有个夹or匙比你夹食物! hehe...我见到一盘食物系"叉烧", 而个牌写住"焗薯仔" 系中式餐柜个度全部都系咁,真系funny! then 个d spoon 就大兜乱,系炒饭前面个只摆到明系有人"不"过牛腩既spoon, 仲见到有汁系度,咁我可以点呢! 咪唔食啰! 转攻鱼生同埋甜品啰!