2008-06-18
早几晚同几个fd o系旺角食饭 谂唔到食咩好就去试下附近d cafe啦... o系对面睇到d装修觉得okay就上去望下 第一次上去我地有4个人 2个男仔2个女仔 点左1人1个意粉同埋饮品 仲叫左3个snacks有白汁烟肉意粉啦、香辣虾意粉啦、三文鱼阔面同埋意式千层面...女仔份量就岩岩好 不过男仔加埋杯野饮都够既味道估唔到又okay㖞 唔会得个咸字 个千层面侍应哥哥话唔系日日都有得卖 都算好彩小食我地叫左拼盘 芝士西兰花同埋肉酱薯皮 都算唔错 我地好钟意个薯皮 饮品方面就叫左榛子朱古力 爱尔兰朱古力 伊甸园(提子蓝莓梳打)同埋黑加伦子益力多沙冰... 朱古力就好滑 伊甸园个味道都ok 唔会话太甜... 个黑加伦子沙冰就值得试下!!...入面有新鲜果肉 加埋益力多就酸酸地甜甜地 又大杯..几特别㖞..至于service方面 我见到佢地就有4个staff左右 果日个场比较多人 落单都几清楚几有礼貌 waiter话要等耐少少 都ok 唔系话真系等左好耐乜都冇得食 佢地都话出左野饮俾我地先 佢地仲帮我拎uno同埋层层叠总括黎讲我觉得呢间cafe都ok既 会同fd再黎
女仔份量就岩岩好 不过男仔加埋杯野饮都够既
总括黎讲我觉得呢间cafe都ok既 会同fd再黎