2008-11-18 9 浏览
今日同mama together去的。~*因为mama想try下新野,so就食呢个啦~*food>>mama既系唔知咩台湾noodles(?我已经完全唔记得佢个名....""")mama话唔错,佢话几好味。~*我要既系香酥鸡排米线(我个个系set lei ge),都唔错,个鸡排同米线系分开上既(~gd)。最初块鸡排lei既时候,我见佢以为系好粗糙个d部份,但食落去,又唔系wow,几好食wow,而且几香口,同够哂味。米线mai...一般既货啦,不过会有d肉燥响上面,um,算系gum啦。~*另外mama叫左个小笼包,okay啦,d小笼包里面都有肉汁(虽然唔系上汤,hahha).但gum平,都okay啦~而且都几好食既~*另外我跟set要左1杯hot chocolate,几好饮,唔错。~*服务>>唔错既,仲会好主动,佢地好主动gum俾左d我地可能需要既野我地,而我地本身系无讲过话要架。~*环境>>okay啦。~*卫生>>~*okay,toliet既卫生环境都可以接受。~*
今日同mama together去的。~*
因为mama想try下新野,so就食呢个啦~*

food>>

服务>>

环境>>
okay啦。~*

卫生>>~*
okay,toliet既卫生环境都可以接受。~*