2008-03-10 10 浏览
招呼同环境都唔错。唔好睇佢门口好似好少位,入面仲好大,几舒服嫁。待应都okay,算有礼貌丫。第一次食,估唔到menu有好多选择,好多唔同既地道野食都有,好多野都跟番日本,唔似其他日本餐厅,扮晒日本野,扮d唔扮d。特别系锅物既选择,居然有关东煮!!系香港好少地方有。所以叫左个关东煮同新出既鳗鱼饭。仲叫左杯臣峰酒。关东煮同纪文食个d唔同,系真系有个火系下面烧住既,比较特别。材料方面,都系传统个d喇,加埋芥末酱。味道唔系话好突出,旨在系香港好少地方有得食,本人觉得纪文好食d,可能系汤底问题丫。鳗鱼饭唔错丫。不过可以落多少鳗鱼汁,大致上都几好味既。不过就贵左少少$78一个饭!杯酒既酒味唔够出,似饮紧提子汁多过酒。不过可以试下既。下次会再去,因为有太多得意既菜色,好想试。环境住得几舒服,台与台之间隔得开,倾计都okay =)

所以叫左个关东煮同新出既鳗鱼饭。仲叫左杯臣峰酒。

杯酒既酒味唔够出,似饮紧提子汁多过酒。不过可以试下既。