2019-11-21 1208 浏览
小pin紧系星期六先返嚟食😙—————————————————🔹OMAKASE 双𩠌 ($27.5) ..话说我企咗系个牌前劲耐,阿姐忍唔住话:你直接睇𩠌啦唔好睇牌!咁人哋企系medcan哥哥面前选择困难吖嘛!最后就紧系叫「是旦」算啦,med can omakase!🥳🥳🥳🥳.💁🏻‍♂️med can哥哥之选 : 匈牙利蕃茄牛坑腩//蜜糖鸡腿//镇江骨//香茅鸡翼 .蕃茄蛋牛肉片//蜜糖鸡腿//镇江骨//章鱼饼.蜜糖鸡腿好嫩滑!香茅鸡翼大大只,仲要炸得好香!镇江骨好入味!酸酸甜甜好滋味!但偏油同好难咬啲肉~牛腩一真系medcan长胜之选!有蕃茄、萝卜薯仔、啲汁又好捞饭🤪牛筋炆到好似啫喱,咬落仲要浆住个口!蕃茄蛋个汁好食但个肉落得太多松肉粉🤣章鱼饼好似鱼蛋咁,几弹牙!.唔洗排半个钟先有得食真系心情都好d🥰
小pin紧系星期六先返嚟食😙
—————————————————
🔹OMAKASE 双𩠌 ($27.5)
蕃茄蛋牛肉片//蜜糖鸡腿//镇江骨//章鱼饼
唔洗排半个钟先有得食真系心情都好d🥰