2021-11-27
🍣🍣🍣🍣🍣🇯🇵初尝omakase X多款刺身🤪系列—▫️餐厅: 松 matsu Japanese restaurant & bar▫️地点:全香港只有1️⃣间分店📍 松 (尖沙咀)尖沙咀柯士甸路3号富好中心地下A号舖▫️营业时间⏰:星期一至日 12:00 - 16:00 & 18:00-22:00▫️价钱:~$200+—美味:🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵环境:🇯🇵🇯🇵🇯🇵🇯🇵价钱:💰💰💰💰服务:👨🏻🍳👨🏻🍳👨🏻🍳👨🏻🍳—👧🏻第一次食omakase ☺️☺️觉得系一次新体验🧡🧡寿司🍣一件件咁上🤩摆盘好靓🥰好多鱼都系第一次听同食☺️☺️建议大家唔好查乜嘢系安康鱼😶🌫️~📍 lunch omakase 价钱:$588分数:🍣🍣🍣🍣▫️右下-头盘:海胆豆腐+三文鱼籽水云海胆 + 安康鱼肝▫️ 左上-太刀鱼+牡丹虾(有仙气)▫️ 左下- 大、中拖罗▫️ 右中-金木鲷、池鱼、真鲷鱼、帆立贝寿司、海胆、酱油渍赤身、黑睦鱼🤩觉得整体都几多道寿司🍣好新鲜,味道都唔错🥰性价比高—📍馒鱼丼价钱:$258分数:🐟🐟🐟+0.8🐟有成条鳗鱼俾你,都几多汁🐟加埋蛋好夹,系价钱贵啲啲—#好西 #打卡 #日本 #刺身 #正餐 #夏天美食 #HongK
▫️地点:全香港只有1️⃣间分店
📍 松 (尖沙咀)
尖沙咀柯士甸路3号富好中心地下A号舖
📍 lunch omakase
价钱:$588
分数:🍣🍣🍣🍣
▫️右下-头盘:海胆豆腐+三文鱼籽水云海胆 + 安康鱼肝
▫️ 左上-太刀鱼+牡丹虾(有仙气)
▫️ 左下- 大、中拖罗
🤩觉得整体都几多道寿司🍣好新鲜,味道都唔错🥰性价比高
📍馒鱼丼
价钱:$258
分数:🐟🐟🐟+0.8🐟
有成条鳗鱼俾你,都几多汁🐟加埋蛋好夹,系价钱贵啲啲
—
#好西 #打卡 #日本 #刺身 #正餐 #夏天美食 #HongKong #佐敦美食 #刺身 #omakase #iphoneonly#instagood #烧肉 #bestoftheday #amy_in_jd #烧烤