餐厅: 「和」日本料理
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2021-12-15 905 浏览
系harbour grand 既日本餐厅先叫枝梅酒师傅同待应服务都好周到我地又唔小心包左场😂全晚得我地两个啲拖罗好正连唔钟意食拖罗既我都觉得好味当晚既拖罗 贝类同个海胆都好好味仲有个虾配蟹膏 都好好味师傅仲比多左啲串烧我地食😚而且当日天气冻冻地 食到咁上下 师傅就上左个汤比我地暖一暖胃先继续再食 好贴心但性价比就唔算太高因为始终系酒店哈哈待应姐姐仲赞我lur鱼骨lur得好干净 哈哈🤦🏻‍♀️其实我系唔识架🙈摆唔哂当晚既相🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️以上相片既次序唔系当晚上菜既次序 请放心食完饭仲可以同圣诞树🎄影相打打卡☺️
系harbour grand 既日本餐厅
先叫枝梅酒