1K
2015-12-30 2083 浏览
芝士风味鸡😜Marinated chicken galbi with cheese 真系大大镬,虽然话系2人份量,但其实3个人食更岩🙈🙈 Order 左炒鸡会有韩国oppa 问你食几辣,然后亲自帮你炒炒炒同加火😍😍🔥🔥🔥 (拍左片系ig, 有兴趣可以去 hunger.food 睇)其间oppa 加左咖喱粉,芝麻油,芝麻等等材料落去炒。最后既鸡真系几香几惹味😚😚 虽然叫小辣,但朋友话愈食愈觉得辣(我觉得唔太辣)除左鸡仲有年糕,椰菜,蕃薯(大爱),萝卜等材料。仲有6款前菜同味噌汤。食到有d腻再食口泡菜/青瓜都几正😋😋整体都几满意,唯一有d可惜系cheese唔够牵丝🙈食左大半份鸡,我地加多左个炒饭,有紫菜,芝麻,蟹子等等,加埋d汁好惹味😝😝,亦都更加更加饱🙊 个鸡砌💗 个炒饭又砌多次 💕 一日唔知要制做几多个❤❤❤ ,唔怪得咁熟手😹😹 oppa 一边砌💜 一边提我地下次食呢间记得要预约😂 今次我地超好彩6点几去咁岩walk in 攞左最后一张枱✌,但迟我地几分钟既人就无咁好彩,😯😯要等个几钟Ps呢度既 oppa 好nice,除左砌💗,仲会吹下水,主动问驶唔驶帮手影相😁 有机会会再encore
芝士风味鸡😜

有机会会再encore😎😎,揾多d人来食,因为真系几大镬

hk Foodie hunger.food (ig account)
  • 芝士风味鸡