2020-07-14 598 浏览
中环新开左apt cafe分店即刻去左试,以前去过金钟个间食过觉得以cafe既toast黎讲算好好食,但位置太山旮旯就无再去过。同埋佢啲toast可以自由配搭想食既toppings,鸡胸肉同蟹肉都好出色!推荐👍🏻但佢块鸡胸同金钟个间唔同,系另外上,有啲搞笑。.之后因为朋友推介话tasting menu好食,第二日又去左。果然!无介绍错!我地三个人叫左一份tasting menu加一份自选toast。 Tasting menu既main我地拣左flank steak。牛扒medium rare配上自家制pesto sauce再衬埋脆脆地既sourdough,绝对会encore! 佢既甜品都唔错,蓝莓果酱toast再配上台式麻薯同一小块蜂巢,食落口感几特别。