2022-03-21 95 浏览
土瓜湾开咗好多新嘅Cafe,今次嚟呢间水泥风cafe,试吓佢靓靓嘅bagel😋 见到唔少客人都有带狗仔, cute cute🥰 店员哥哥好有礼貌,好Nice咁推介我哋有咩好食!******************************❣️黑松露芝士菇菇bagel+炒蛋好特别既咸款bagel! Bagel嘅包体烟韧而又易咬,上面铺上咗烘到微㶶嘅芝士条,里面嘅芝士系粉状嘅感觉,每一啖都伴随住黑松露同切片嘅菇😍 真系好好食架!另外加咗$10要炒蛋,蛋黄味香浓,口感滑溜😛******************************❣️海盐焦糖咖啡靓靓拉花,甜度适中,值得一试😎但咖啡比嘢食早到好多,等埋嘢食嚟打卡影相咖啡都已经冻左,下次唔可以做咁耐港女😜

❣️黑松露芝士菇菇bagel+炒蛋
黑松露芝士菇菇bagel

好特别既咸款bagel! Bagel嘅包体烟韧而
另外加咗$10要炒蛋,蛋黄味香浓,口感滑溜😛
❣️海盐焦糖咖啡

靓靓拉花,甜度适中,值得一试😎
黑松露芝士菇菇bagel