2011-01-03 23 浏览
拎住Openrice coupon 去新森林食焗饭!! 好抵呀,一个焗饭先18蚊~~贪小便宜ge米妮梗系叫d最贵ge野啦!!叫左个 日の辛口软壳蟹焗芝士石斑鸳鸯饭&特浓芝士酱焗大虾皇乌冬~~2个都系芝士?!系㖞,因为米妮超钟意食芝士lor,同埋……相信好多人都想知佢ge特浓芝士酱同普通ge芝士有乜野分别!芝士石斑唔错,辛口软壳蟹个边就做得逊色一d啦!芝士好浓好香,但系feel 到比较重ge白汁味,相比特浓芝士酱真系差好远!软壳蟹个半边系咖哩酱……. 冇expect到lor…… 同埋个辛口软壳蟹好厚粉呀!成口炸粉同油,真系几呕心下…… 食到最后真系觉得好难食…… 芝士酱好浓,仲加左少许芝士粉上去,芝士味重过白汁味好多,好适合钟意食芝士ge人~~~ 焗乌冬真系第一次食……乌冬ge质感比其他面硬又较厚,如果唔用特浓芝士酱都真系好难有味,而特浓芝士酱如果配其他饭或面又可能会俾人ge感觉太腻,我估新森林都系因为咁样先将呢两样野match埋一齐!整体而然,价钱配合质素唔错ge ,正价食特浓芝士酱焗大虾皇乌冬都还可以,日の辛口软壳蟹焗芝士石斑鸳鸯饭就免啦!
贪小便宜ge米妮梗系叫d最贵ge野啦!!

日の辛口软壳蟹焗芝士石斑鸳鸯饭

特浓芝士酱焗大虾皇乌冬