2014-10-26
早半个月前打过电话黎BOOK, 但佢话星期六冇得BOOK要WALK IN, 食前几日因为想打去CONFIRM 同朋友生日庆祝既野 (我系为左有韩国OPPA唱生日歌所以简呢间同朋友庆祝的), 点知打到去佢又话星期六都可以订枱了, 咁所以就BOOK好左时间.之前朋友食过, 大推介. 话OPPA们大唱生日歌好有气氛~ 而且全部侍应都系韩国人, 友人同我都好喜欢韩国~ 再睇埋OPENRICE, 又话有送烧肉啦(打去询问时佢话冇), 同埋间店大多系韩国侍应. 不过我地去到, 除左企门口既小姐系韩国人外…. 上面个D…似乎都系港人…..一坐入黎佢地好快手咁排哂酱油, 小食. 配菜只有薯仔, 不过都几好味~仲有得REFILL~ (菜,都系REFILL, 而且唔驶叫, 成日自动REFILL俾我地,好好)烧鱿鱼- 原来系辣架.. 因为我完全唔食得辣..所以食完第1条停左 >_<什锦牛肉拼盘- 一开始个侍应o系我地冇人见到下成排肉放左落去烧, 个只好想知系咩肉, 因为好好食,一块块有白色肥肉边好似打边炉既肥牛咁. 不过劲好味! 之后剩低既牛舌,同其他牛肉相对的冇咁好正.烧猪皮- 呢个之前喺
米酒- 甜甜地好易入口, 拎住个碗饮都几有FEEL, HAHA