2018-10-13 1645 浏览
约左朋友系港铁,又有少少饿,所以去左Pret a Manger食轻食。叫左French rose tea latte$36,Iced Coconut latte$38,Cookies @$7 (Chocolate orange x2),咖哩扁豆甜薯藜麦汤$36天气凉咗,想饮返D热嘢,所以就买咗个汤嚟试试,咖哩扁豆甜薯藜麦汤$36(素食),我屋企一般都唔会用咖喱嚟煲汤,汤内有好多豆类,好似鹦咀豆,扁豆之类,感觉好似食紧地中海菜式,好饱肚,唔错。至于杯玫瑰LATTE, 我见ORGANIC, 就点嚟试吓,饮落都有玫瑰花香,杯茶打咗好多奶泡,饮落去暖暖的,味道一般。另外一杯COCONUT LATTE, 又真系唔觉加咗COCONUT, 就是一杯冻啡。加左两件曲奇🍪,香口松化。

天气凉咗,想饮返D热嘢,所以就买咗个汤嚟试试,
加左两件曲奇🍪,香口松化。
咖哩扁豆甜薯藜麦汤

咖哩扁豆甜薯藜麦汤