2022-06-06 237 浏览
近日WFH又唔想成日留喺屋企做野,就揾D可以坐得耐嘅cafe食个lunch,喺个chill chill地嘅环境下饮住咖啡做野☕。呢日物色到土瓜湾内街一间cafe,全间餐厅宠物友善🐶,见到唔少可爱嘅毛孩心情都即刻靓左,水泥装修走工业风,沙发座椅舒服得带点慵懒嘅感觉🛋️,带埋laptop嚟做野一流。🍳蕃茄香料芝士北非蛋💰140⁡菜式味道丰富鲜明,孜然蕃茄香味最为突出,微辣香料层次丰富,鸡蛋呈流心状态富蛋香,配上芝麻香有嚼劲嘅sourdough绝对会令你一啖接一啖食唔停👍🏻🚗 小店对住一排咪表,等唔到都唔紧要,值得一赞抄牌时店员会通知食客,就算坐得入少少望唔到架车都唔洗担心。小店附近好多车房,无谂过呢度会开间咁chill嘅cafe,食物质素同环境都好有水准。除左沙发之外仲有两个大豆袋,虽然呢个高度配矮桌食起野上嚟有D狼狈🙇🏻‍♀️,不过挨喺度做野又真系几舒服,呢日都见唔少人拎埋电脑嚟💻,weekend就应该会多人D啦!-Out of Office @ooo.coffee 📍土瓜湾美善同里8号美怡大厦地下1-3号舖

🍳蕃茄香料芝士北非蛋💰140

Out of Office @ooo.coffee