(非会员)
2009-11-16 10 浏览
见好多人话好食﹐要book3个星期都要book喇﹐点知~~唉~~~~奇望愈大﹐失望...加倍BOOK左7﹕30 都要等﹐等左差唔多1/2个钟先有台。个reception 姐姐唔好意思都无讲句。奉旨要等甘..... D食物又上得超慢~系fine dining 但系都唔系食完一个菜9个字先上下一道啰!!! D野偏咸﹐叫个意粉﹐D Scampi都OK﹐但系D意粉咬落去系脆博博!! 同个waiter 投诉﹐拒竟然话home made系甘!!! 我唔系第一次食home made呀~ 意粉咩系未熟同有咬口我都食分下麻...... 最后系有换左个比我﹐但系D service.... fine dining 之中都算认真麻麻.... 完全唔值呢个价钱.... 当晚留意其他台﹐野食唔知喇﹐讲上菜时间都无我地甘慢。迟过我地啰单都走晒﹐我地仲系3rd dish,可能系台台都至少有一个‘名人’﹐(唔知做咩个晚甘多)。唔知系咪因为甘
2009-11-10
  • 可乐!