经过见到呢度啲嘢食几吸引 有椰子鸡煲,同豉油点心啱晒我同男朋友今日嘅口味二百几蚊嘅椰子鸡套餐包煲仔饭同埋少少打边炉用嘅菜半只鸡份量充足,不过唔系话啲咩靓鸡 不过不失 成只倒落去 会有鸡油,所以啲汤会有油,唔钟意嘅朋友要搣咗先掉落去 男朋友就好钟意鸡皮同埋鸡油 所以到咗落去 我就怕怕 唔记得咗碌咗啲油麦菜先先有少少红杞子同埋椰子肉 几好味,鸡好快熟,呢度嘅服务都好友善,都有啲口音,而且装修同埋设计都好似大陆嘅餐厅 原来仲唔收+1,所以真系非常似煲仔饭制作需时热辣辣!好大煲 我本身唔钟意食煲仔饭,陪男朋友食咗少少 男朋友就食得好开心嗌咗金钱肚点心,金钱肚好明显大量食素,不过好厚,好腍唔系新鲜,但系好味就算啦 底下嘅芋头就真系唔新鲜到入唔到口挑剔嘅男朋友都系咁讲 见到隔篱枱嘅点心都好靓好大份,下次可以试吓点心,不过都系海港抵食呢度胜在环境宽阔服务
经过见到呢度啲嘢食几吸引 有椰子鸡煲,同豉油点心
啱晒我同男朋友今日嘅口味

二百几蚊嘅椰子鸡套餐包煲仔饭同埋少少打边炉用嘅菜