(非会员)
2008-07-26 3 浏览
食左佢几味: 三文鱼寿司, 特大炸虾寿司, 鳗鱼寿司, 拖罗寿司, 烧牛肉, 甜虾寿司 同响螺寿司三文鱼, 响螺同甜虾十分普通, 普通到有D后悔叫左佢地鳗鱼好味, 够肥够滑, 而且好香烧牛肉唔够滑, 个汁太甜, 无乜肉味, 除非你好喜欢食牛, 唔系可以悭番 ( 不过依味系叫左好耐都未到, 临走先吹佢, 唔知系咪因为赶住交货先整得唔好, 下次再去会俾多次机会)特大炸虾我以为会好难食, 点知咬落去戈下已经改观, 十分脆, 而且只虾够大, 又炸到岩岩熟, 系全场最好味既一道寿司, 有依个质素用咁既价钱亦合理, 唯一缺点系大到唔知点夹好拖罗好冻......相比之下旧饭好热, 仲有少少腥腥地, 就算讲回转质素既拖罗都有更多比佢好, 所以唔好叫, 幸好始终系拖罗, 食完戈阵鱼味起个口好耐都唔散, 算有D补偿整体来讲算好味, 又唔系贵, 会有下次

三文鱼, 响螺同甜虾十分普通, 普通到有D后悔叫左佢地

鳗鱼好味, 够肥够滑, 而且好香

整体来讲算好味, 又唔系贵, 会有下次
  • 特大炸虾