2024-07-21 1543 浏览
陪朋友过嚟食dinner, 本身好兴奋期待咗好耐,因为成日见到呢间餐厅嘅宣传相,但系一入到嚟,侍应嘅服务态度好西😅对其他枱有讲有笑,对我哋就劲敷衍,临走之前仲要好嚣张,虽然有啲嘢食都好食,不过太重油,都冇下次了。餐厅好细,啲枱放得好埋,要好大声先可以沟通到,同埋好嘈。亦都有浸唔系咁好闻嘅味道,不过好彩每次有嘢食过嚟,起码有啲香味可以distract下嗌咗Quesataco, 同平时喺出面食开嘅quesadilla 分别唔太,好在肉质份量还好,只不过真系好多油😅 每食一啖啲油流晒出嚟,好彩净系嗌咗两个。嗌咗碗芝士牛肉面,虽然啲汤系有味道,但系同只面唔系好夹,所以会话系中咗伏,宁愿食个汉堡包算。卖相都好一般,芝士味唔够重,虽然佢落得都多,不过都食唔出。成碗面剩系得啲牛肉肉好食😅我平时食量都唔细,但系服务员态度唔好,再加上中咗两次伏,即刻买单走人了😅

Beef Quesataco