2022-08-21 505 浏览
睇咗youtube介绍慕名而来, 试下所谓嘅正宗pizza同埋carbonara. 入座几日前已经make 左reservation, 由于有小朋友嘅缘故 ,要求张sofa seat, 但系去到staff只系拼埋两张细圆枱 ,基本上啲waitress都摆唔到我哋叫嘅嘢.之后见到隔离张sofa seat 埋单,想转过隔离, 跟住同职员讲想转过去, 佢哋经理走埋嚟讲有人入紧嚟,转唔到.我哋等咗一阵,望埋出门口,都见冇人入嚟/排队, 基本上d staff 乱嚟,亦冇乜礼貌( 之前有几篇食评提及过, 但我哋嚟之前冇睇过).食物方面, 头盘面包好冻又硬, Carbonara, pizza, lasagna, 都可以的, 但又唔系其他人讲到咁amazing, 至少我哋喺意大利食过正宗的,好食过 佢哋好多 !3个字: 冇下次!
3个字: 冇下次!