2024-02-03 258 浏览
上年睇到mm影片分享网站介绍,都有follow佢哋社交媒体。终于夹到时间特登去,就系冲住佢个豉油鸡,期望都几大嘅(印象中话鸡有几好食,老板几有心搞⋯⋯)。简单嚟讲,结果就系少失望。喺附近做嘢可以食,特登就唔洗啦。门口位好细,一有人俾钱基本上就塞门口。2pm去到无豉油鸡(都唔系话唔正常),咁就因为好肚饿照食其他嘢。老板喺楼面行行企企唔知做乜咁,得一/两个楼面系真系做紧嘢。叫我坐埋边但张台未执,抹完张台都系污糟今日食咗贵妃鸡,或者系我食唔明,点解好地地要加饭素???然后改咗用碗装,芝麻酱沙律菜+雪耳云耳+溏心蛋+鸡+饭同饭素摆埋一齐,食到我满头问号,唔明咁设计系想点。鸡方面算嫩口,但比较肥同重口味🫣溏心蛋食到少少酒味,好食嘅。清洁方面希望有改善,回头机会低

简单嚟讲,结果就系少失望。喺附近做嘢可以食,特登就唔洗啦。

清洁方面希望有改善,回头机会低

贵妃鸡饭
2024-02-03