2022-01-19 45 浏览
今日和朋友一齐shopping,行到肚饿就search cwb有咩正西餐,见到oyster station 有生蚝又有扒,一于去试下先个Menu好似报纸一样好多嘢食Set lunch也令人花多眼乱做紧$10嘅生蚝优惠 ,正呀,系dooriel creek即刻叫咗一圢生蚝带海水味, 带有坚果香味, 余韵鲜甜。十蚊性价比好高!下午一啖白酒,一啖生蚝写意🦪🥂餐汤同沙律方面 都做得很好 罗宋汤番茄味鲜甜浓郁沙律菜上面有我最钟意食嘅黑橄榄 配埋芝麻酱一齐食 好开胃 荷兰大菇配黑松露野菌意大利饭一上枱已经非常香黑松露味,啖啖入口都有香浓甘美的菇味,荷兰大菇好juicy,好满足碳烧纽西兰肉眼扒 我哋点了medium rare 好多时都有成碟血水或者overcook问题呢度值得一赞冇呢啲问题 而且肉味香浓薯蓉都好幼滑 吃着吃着 与朋友谈天说地 女侍应服务也很好 一个愉快休闲的下午眨眼便过去 希望快啲开返夜市 等我哋快啲可以再食多啲好嘢

个Menu好似报纸一样

好多嘢食

Set lunch也令人花多眼乱

做紧$10嘅生蚝优惠 ,正呀,系dooriel creek
即刻叫咗一圢

生蚝带海水味, 带有坚果香味, 余韵鲜甜。
十蚊性价比好高!下午一啖白酒,一啖生蚝
写意🦪🥂

餐汤同沙律方面 都做得很好 罗宋汤番茄味鲜甜浓郁