2018-02-04 2030 浏览
又到拍拖纪念日,揾食专员又系时候出动啦。话哂2月多洗费,我当然唔想食穷郎啦🤣咁啱睇到Facebook, Season有新menu,今次一于去尖沙咀店啦。餐厅位置自成一角比较稳世,不过都易揾既,由山林道直行到尾楼梯直上就见到。全店落地玻璃,有outdoor位,未入去已经觉得几有情调。宜家仲有promotion $9/只蚝,好抵食。我地就点左$298既尊贵白酒生蚝套餐,有6只美国M size Yellowstone oysters, 较爽身,肉厚,淡淡海水味,余韵带点金属味。仲有6只爱尔兰蚝,几Creamy,配埋枝France Saint Louis Blanc De Blancs Brut, 果味香,after taste又唔酸,用黎配蚝好夹。食完蚝黎个沙律拼盘清一清海水味先,见到店员拎上枱真系大碟到打个突,仲有烟三文鱼,Parma ham,虾铺面,够分量叫埋矶烧鲍鱼,已经半饱,但都要点个main course 先满足既熊本霜降西冷,肉汁浓郁,配埋烧汁甜甜地,突出肉味。配菜仲有沙律菜,薯角炸得好松脆蚝吧黎讲呢间真系唔错,价钱比较大众化,环境气氛又唔错,下次朋友gathering 要再黎吖
又到拍拖纪念日,揾食专员又系时候出动啦。
话哂2月多洗费,我当然唔想食穷郎啦🤣

精选沙律拼盘