2010-11-27 148 浏览
今日PaPaccino上网见到Pacific Coffee官网有一版介绍一款叫Latte Macchiato o既咖啡,以为佢地出左新款谂住试下啦,点知去到唔见有,问埋店员都系冇!原来佢真系纯介绍黎架咋!因为想饮咖啡一场去到Pacific Coffee,冇理由就咁走人架嘛!于是PaPaccino一于叫返杯Hazelnut Latte弥补下受创o既心灵!因为临近食饭时间,PaPaccino只系叫左Tall size份量。(不过饮完已经有少少饱^q^)有时觉得咖啡店分三只size真系好体贴!虽然三个字都系形容高同大。一饮落口,好有咖啡味,再饮多啖就开始有榛子味,摇匀再饮又饮到两只味平衡返。但系饮饮下又觉得有D唔对路…望下张单,我系叫Latte架㖞!但真系冇乜奶味,于是继续饮埋杯Hazelnut Latte。既然咖啡味浓,就算啦。今次盛惠$31,仲要揾到个靓位坐,真系好彩! 最后,如果大家对饮饮食食有兴趣,可以黎我个Blog 睇下架。http://hk.myblog.yahoo.com/call-freebreak

Hazelnut Latte

今次盛惠$31,仲要揾到个靓位坐,真系好彩!

• Hazelnut Latte