朋友好钟意捐窿捐罅揾嘢食,乜嘢地方嘅菜式佢都会试😆,佢曾经介绍过呢间巴基斯坦🇵🇰楼上餐厅🤩,印度菜🇮🇳我都会耐唔耐就食吓,但系巴基斯坦菜🇵🇰就真系极少食,亦都唔熟悉😅,呢日喺尖沙咀,就决定上去见识下😆叫咗 $150 嘅 Chicken Karahi Half 同埋 $38嘅 Garlic Naan🤩- Chicken Karahi :参考一下网上嘅资料,据说 Karahi 系以最初烹制的平底锅命名,系一种比较重、通常是铸铁的平底锅;传统上,肉会在Karahi 锅中用明火炖和炒😋。呢度嘅 Chicken Karahi, 有丰富嘅番茄、青辣椒、生姜片味,而芫荽嘅香味尤其突出😋;鸡肉都几辣🔥,肉质就 juicy😋- Garlic Naan:有三大件,烤得好靓,软熟又烟韧,食完超级饱😆仲有,呢度环境几阔落,坐得几舒服🤩

仲有,呢度环境几阔落,坐得几舒服🤩