2019-07-23 124 浏览
👓香蕉梳乎厘班戟x3.6牛乳软雪糕及枫糖浆 $58老实讲班戟质感太淋吾够梳乎空气感,食落有点儿过湿润,但胜在班戟好重香蕉味,明显班戟浆系加咗香蕉蓉搅拌而不是马虎交货!意外惊喜😋牛乳软雪糕好重奶味非常软滑,配有两条切开咗一半嘅焦糖香蕉🍌班戟和配料好够甜所以唔落枫糖浆都得。虽然班戟质感不算太好,但胜在配料好丰富,整体唔错👍🏻评分:7/10👓3.6牛乳炒蛋火腿及多士+日式叉烧汤意粉 $49(包饮品)选用和软方包软熟唔错,炒蛋好浓牛乳又滑。叉烧够淋,清汤都真系几清清地,如果系乌冬会更夹好食!评分:7/10👓冻柠茶 超难饮!无茶味柠檬又苦涩。⭐️收银落单员劲差劲!!!menue写pancake饮品要加+$8所以以为Daily Set叉意炒蛋都系唔包饮品要加钱,于是加了钱要杯冻柠茶。点知俾完钱攞埋飞返卡位等,个员工行过黎话:小姐,你另外个餐有杯饮品架你想要咩我心谂:xxxx 你而家先走黎讲?!落单果阵你唔系应该有责任提醒顾客其中一个餐包餐茶架咩,令我白白浪费咗8蚊加杯冻柠茶,仲要系超难饮先弊,饮左真系两淡就放低!
香蕉梳乎厘班戟x3.6牛乳软雪糕及枫糖浆
👓香蕉梳乎厘班戟x3.6牛乳软雪糕及枫糖浆 $58
虽然班戟质感不算太好,但胜在配料好丰富,整体唔错👍🏻
评分:7/10
3.6牛乳炒蛋火腿及多士+日式叉烧汤意粉
评分:7/10

👓冻柠茶
超难饮!无茶味柠檬又苦涩。
我心谂:xxxx 你而家先走黎讲?!
香蕉梳乎厘班戟x3.6牛乳软雪糕及枫糖浆