2024-12-18
星期日同谦谦来到佐敦的 Tera, 呢到门口个位好舒服打卡都好靓,来到呢到紧系唔好错过Pancake 啦!🧇 All Day Breakfast Deluxe ~ 好耐冇食过All Day 今次呢份超满足我, 有大啡菇、煎肉肠、炒鸡蛋、车厘茄、乳酪、美式烟肉、牛油果、烟熏三文鱼和窝夫,窝夫好有惊喜超脆边做到外脆内软糯,三文鱼烟熏味好香浓,乳酪有脆脆片系面几夹。🧇 烟三文鱼牛油果配窝夫 ~ 烟熏三文鱼份量几大片,牛油果软绵绵,窝夫有蛋香。✡️ 日本汉堡扒炒蛋饭 ~ 汉堡扒肉质扎实口感份外软腍肉汁好丰富配炒蛋一齐食好滋味。追加 ~ 烟三文鱼3片和鸡排1件✡️ 炭烧鸡肉串 ~ 有4串🥞 蜜瓜白桃乌龙 Pancake加云呢拿雪糕 ~ 蜜瓜香甜可口,Pancake 好似棉花糖咁松软 ,入口蛋香味浓。🥤 芋头粒粒椰乳咖啡🥤 山茶花荔枝茉莉花茶🥤 Coke Zero
追加 ~ 烟三文鱼3片和鸡排1件
✡️ 炭烧鸡肉串 ~ 有4串