2018-08-06
朋友去海港城揾我食lunch,suggest撘船去中环码头食fish and chips,好似都唔错又有得撘下船就应诚左。点知去到码头发现fish and chips系outdoor天气又热,就suggest行过ifc🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 结果经过一番波折就拣左Panino Guisto。 餐厅旁有大片落地玻璃,日光照到入黎好舒服,如果阳光劲会有d晒喔。要自己排队比付款买野食,店员之后再拎食物比你。⚠️⚠️⚠️无lunch set大大旧火腿挂晒出黎🍖🍖🍖😱Washington $108 好多parma ham🤤🤤 24months aged☺️ 香得黎唔算好咸☺️加左好多goat cheese🧀 好creamy好好味😋 软熟得黎唔会太膻👍🏻⚠️有好浓既黑槛榄酱系包上面味道都几浓面包唔系好林好软熟个种,比较有咬口同质感,dd似McDonald猪柳汉堡个种texture 感觉有少少似高级版subway🤣 For女仔黎讲,一个都够饱,又唔会太腻🧚🏻♀️朋友食个个系Tartufo,有火箭菜同好香黑松露油味,味道比较大众化,第一次试可以食呢款。咬落去d goat cheese必晒出黎🤤Caramel Macc
要自己排队比付款买野食,店员之后再拎食物比你。
⚠️⚠️⚠️无lunch set
大大旧火腿挂晒出黎🍖🍖🍖😱
Washington $108
⚠️有好浓既黑槛榄酱系包上面味道都几浓
感觉有少少似高级版subway🤣
For女仔黎讲,一个都够饱,又唔会太腻🧚🏻♀️
咬落去d goat cheese必晒出黎🤤
Caramel Macchiato 唔会太甜,咖啡味亦唔算好浓,还可以👌🏻
⚠️Weekday12点半系ifc lunch真系disaster🤦🏻♀️ 无一间餐厅唔排队
Panino Guisto系open seat所以还好,等都唔会要等好耐🤟🏻