2010-06-24 25 浏览
6月23号,女友妈咪生日,之前都来过"粤", 招呼、食物觉得几好,特意再到此,等老人家食得开心、食d特别野、坐得舒服d, 但坐后,待应招呼我地, 便想叫杂志蔡san曾食过ge"魔鬼炒饭"点知,得到ge回应系"冇㖞" ,我同佢同"之前食过",佢就话"等等,我帮你问下"之后,佢又问我地要唔要例汤,过左5分钟先有另一位员工回覆后,又问我地驶唔驶要例汤(心谂驶唔驶问咁多次)而且之前去食,都唔会系咁期间,我又觉得佢地招呼不及之前咁好,仲听到隔离"木台"有人话"呢批哄工系新,而且全部都系part time,又乜都唔知,唔好再问佢地喇"所叫食物或添茶水,等左好耐,先有人招呼!!!埋单果阵,有个经理过黎,我拎张优惠证出黎,佢又叫我"等等,要check下用唔用得-___- " 咁又用左我地成10分钟时间= =其实,呢到d野食几好食、环境又优美、又够静,如果想35知己黎都唔错,就系因为咁,所以先会再黎呢到食,但系点知,宜家个服务变得咁差!!!真系令人失望!!!唉!!! 我真系觉得" part time 待应 + part time 经理 = 浪费客人时间 "

而且之前去食,都唔会系咁

2010-06-23
庆祝纪念