2019-06-03
今次有人suggest不如揾d有得玩有得食既地方, 网上揾揾, 发现倒个几高评价既地方就去试试。一入门口, 有booking所以好快可以坐低。 Menu都好快放上台, 叫我地要咩随时叫佢地。 柜度既桌游随便玩。 我地有4个人, 老板娘介绍我地食个party套餐, 老板娘话好多好大份好抵架, 唔洗再叫其他野食。就信你一次。 先黎一个 火鸡胸沙律。 哗, 咁大盆既, 好厚又有重量既沙律摆系我地面前, 好多, 好新鲜, 好有诚意啵。跟餐既小食有 意式茄酱肉丸, 日式饺子, 肉肠拼盘, 呢3样上左先。 个肉丸同日式饺子不过不失, 但我觉得既然系边玩边食,系几好既选择, 因为真系几方便咁食。 肉肠拼盘个量都几足。 食完以上既都有几分饱。 再黎系佢个炸物拼盆, 样样都好香口又热辣辣。 d麦乐鸡同鸡翼咬倒仲有d juicy, 唔似其他好多时都干争争。 好方便边玩边食!薯皇同咖喱角, 虽然冇乜大出奇, 但系个量, 同新炸度真系俾足诚意加分。 到呢一点, 开始饱饱地。 唔好唔记得, 跟餐仲有两大碟意粉, 焗海鲜意粉同忌廉鸡皇长通粉。 其实我地都已经饱饱地。 仲要见倒咁大碟意粉, 真系呆左。唔怪得之话唔洗
一入门口, 有booking所以好快可以坐低。
肉肠拼盘个量都几足。 食完以上既都有几分饱。
到呢一点, 开始饱饱地。
其实我地都已经饱饱地。 仲要见倒咁大碟意粉, 真系呆左。唔怪得之话唔洗再叫其他野食。
个海鲜意粉 真系几足料, 焗到出晒烟咁上台, 好好食, 好多多多多意粉, 好抵食。
鸡皇长通粉, 比较似系可以边玩边食既野, 啖啖鸡肉好足料, 唔似得外面长通粉得几条, 食左我地好耐。 都唔错。
两个主食都90分, 仲有更好既改善空间。
系啵, 唔记得仲有野饮同甜品。
野饮就试左佢既Queen and prince, 两杯既卖相都好good俾相机食先, 好饮! 因为都玩成晚, 可以饮更多就好喇。
甜品有cheese cake同chocolate cake. 几好食, 正常cheese cake, 不过不失。