2021-11-17 12681 浏览
🇭🇰Café East·Breakfast Buffet $295佢个早餐比我想像中都好食好多 尤其系佢个egg station同pastries超有惊喜😍😍·Egg Station l Continental Buffet Selection佢呢度既蛋蛋味几重 而且个师傅就算系奄列都整得好好 完全唔会过老 所以我地之后叫多左个炒蛋 都炒得好滑🍳之后佢肠仔 烟肉 番茄仔个啲都唔错 唔会太油😌不过佢啲芝士同cold cuts质素就一般般啦🤭🤣·Dim sums l Noodle Station l Asian Buffet Selection佢呢度D点心虽然得3款 但系质素都唔错 佢个鸡包仔超级软属 而且咸料调得几好味 之后佢个糯米鸡都好足料😌不过佢个面档就一般般啦 因为佢D鱼蛋一路摆住系度住 所以食落比较粉🙊🙊之后佢出面个鸡粥都几高质 入面真系好多鸡 而且粥底都煲得几好😎·PastriesFruits l Juices最后佢啲pastries真系超有惊喜 就算佢摆晒出黎都仲系超级酥脆 尤其系佢个芝士牛角酥超脆 夹埋中间个肠仔 口感好好🥐之后佢个banana bread都整得好好食 佢个
🇭🇰Café East

Cheese   Sausage  Danish

brioche
Fruits l Juices
fruits
最后佢啲pastries真系超有惊喜 就算佢摆晒出黎都仲系超级酥脆 尤其系佢个芝士牛角酥超脆 夹埋中间个肠仔 口感好好🥐之后佢个banana bread都整得好好食 佢个甜度刚刚好 而且食落好湿润 不过个brioche就干身D🤭🤭之后佢呢度除左果汁仲有益力多 欣赏🥳🥳

📍尖沙咀么地道72号千禧新世界香港酒店1楼
$300 (早餐)
pancakes
鸡包仔