2018-07-24
今日来到Patisserie Mon cher食甜品,我地叫了最新推出既甜品set-幸福小笼,有大细之分。幸福小笼既甜品十分精致,卖相十分吸引,一定要影相打卡放上网呃like,不但只有卖相,每一件既甜品都好好味道,首先大既幸福小笼有一件蛋卷,在这一间店可谓镇店之宝经典原条堂岛卷既迷你版,入面既忌廉唔会太甜,好浓郁,好有牛奶味,加上外面好有蛋香既蛋糕,好夹之余也好好味。另外有两个是幸福御守,一个是原味幸福御守,一个是士多啤梨幸福御守,可谓皮薄馅靓,而特别既是士多啤梨幸福御守,入面既忌廉会有细细粒既士多啤梨,而皮亦是有士多啤梨味道,食落去有点甜甜酸酸的,如果是好钟意食士多啤梨,一定好钟意。而环境方面,好干净,好舒服,环境既装修好精致,好有日本甜品店既特色,而且店员亦十分温柔有礼。
幸福小笼既甜品十分精致,卖相十分吸引,一定要影相打卡放上网呃like, 不但只有卖相,每一件既 甜品都好好味道,首先大既幸福小笼有一件蛋卷,在这一间店可谓镇店之宝经典原条堂岛卷既迷你版,入面既忌廉唔会太甜,好浓郁,好有牛奶味,加上外面好有蛋香既蛋糕,好夹之余也好好味。