2024-04-27
一至五咁繁忙 梗系要忙里偷闲 暂停一下忙碌嘅生活偷吓时间放松🥰呢间嘢白色做主题嘅Cafe令人有一种与世隔绝嘅感觉🥹系喺Office冇嘅野🫂你自己叉一叉电饮杯嘢食啲嘢👀==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌🥬🍳菠菜班尼迪克蛋 呢个唔系一般出边食到嘅 而系有荷兰酱上边加咗火焰嘅效果 令到成个sauce更加好食🥰🍛西班牙海鲜炒饭 最吸睛一定系佢哋饭顶上边两粒青口🤣唔止睇得仲好好食㗎👅🍵薄荷朱古力咖啡 薄荷味同朱古力味互相平衡 好好饮好chill🥰🍹橙香洋甘菊冰茶 呢个配搭从来未试过 系有wawa声嘅感觉 原来呢个组合可以系咁特别咁清新🍃==============================餐厅坐得舒服 忙里偷闲要俾自己Pause 一下👍🏻
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌
餐厅坐得舒服 忙里偷闲要俾自己Pause 一下👍🏻