4天前
远离大集团,今次试吓小店,食完都觉得OK㖞🥰🌟慢煮鸡胸南瓜栗子意大利饭 $98呢个意大利饭真系好有秋冬嘅感觉🤣鸡胸用慢煮方式处理同埋薄切,尽量令到肉质冇咁干柴😗南瓜同栗子都好多,令整体有啲甜味😍好钟意入面仲有菠菜,特别要赞就系个松子,坚果香好浓,捞埋个饭食升华咗一个层次😙食晒个饭劲饱😂🌟冬荫海鲜意大利饭 $108我哋叫咗少辣,以为会系橙红色,实际系肉色🤣冬荫功嘅酸辣味都对板,加咗忌廉沟淡咗会冇咁浓😗要有嘅海鲜都齐晒,虾、青口、蚬,仲有青柠可以自己落返🤣饭粒吸满咗冬荫功嘅汤汁,的确好有泰式fusion代表😌🌟黑芝麻拿铁 $42拉花超靓😍好用心😍好香浓,芝麻味好突出,饮落去有啲似食紧芝麻糊嘅感觉!好饮😍奶泡打得绵密,整体口感厚厚嘅,甜度适中,推介嘅芝麻控🌟英国梨冰茶 $42呢杯英国梨冰茶好清新!茶底带有淡淡嘅果香,英国梨嘅甜味好自然,唔会太假或者太浓。冰凉嘅口感好解渴,饮落去好舒服🥰整体嚟讲餐厅楼底好高,环境都系行文青清新路线,价钱合理,几适合朋友聚会🫶🏽
🌟慢煮鸡胸南瓜栗子意大利饭 $98
🌟英国梨冰茶 $42