2021-07-10 84 浏览
一浪花芝蛋吐司美好时光croffleIced Americano价钱💲: $68/ $68/ $38好味程度😋: 4.3/5服务🍴: 4/5环境🗾: 4.3/5性价比🥢: 3.7/5回头率😚: 3.7/5-大角咀近年超多好嘢食,乜嘢类型的菜式都有,cafe更加唔例外。呢间cafe我又拖左成个几月先出,不过都想赞下佢系pet-friendly得来,又真系几好食,啲吐司好有台湾味😗-✅花芝蛋吐司🍞原本以为一个人可以轻松ko一份,点知原来好厚!一定要share🤣 首先入面系有一大旧厚的炒滑蛋,蛋炒得滑嫩,有淡淡奶香,唔会过熟😋吐司底层搽上一层花生酱,即刻抢晒风头但我中意🤩 仲有用左4款芝士,咬的时候做到小拉丝,食落都好浓芝士味🤓 最尾仲有一大堆美乃滋高丽菜去中和下。呢个组合想像下真系好好食,好似台湾早餐店会有的menu🥳 -✅美好时光croffle🥐 第一次食croffle的我觉得特别好食!系一种酥皮的窝夫,食落去系牛角包的味,外脆内软,仲有好劲的牛油香。一咬落去又系做到asmr。面头的香草雪糕同下面的croffle做到冰火交融的感觉,再加埋最顶好大粒的士多啤梨🍓成件事好幸福!-呢间cafe
一浪
服务🍴: 4/5
环境🗾: 4.3/5
性价比🥢: 3.7/5
回头率😚: 3.7/5

呢间cafe menu选择比较小,不过觉得系贵精不贵多😉 食完几有惊喜,当系去左间台湾早餐店😜 见个个都食总汇吐司,其实呢个花芝蛋都好好食架!