2023-06-26
大概2pm到达,排咗10分钟就入座✌🏻我哋带埋🐶,但系被安排的座位比较窄,所以唔系好适合打卡🥲如果能够安排带著宠物的客人入座比较宽敞的位置会更加好,因为宠物的belongings都比较多。由于长时间都有人排队,所以店舖嘅上菜速度都好快💨✨青酱大虾意大利饭✨好奇心驱使之下叫咗呢道菜,青酱真的唔系个个啱,虾都较硬身和干,没有虾味。整体嚟讲呢道菜麻麻哋。下次都系叫返意粉。✨炒蛋牛角包配牛油果酱✨蛋嘅份量非常多,又热辣辣,如果可以炒到滑蛋般就更加好啦✨宇治抹茶红豆疏乎厘配Movenpick云呢拿雪糕✨有三大块Soufflé pancake ,份量其实够三个人食。相比其他Soufflé pancake 店,呢间味道方面未必系最top,但系水准胜在稳阵,仲可以带🐶嚟打卡,值得加分🥞🐶觉得一切都好新奇,睇得出佢好开心💚店内嘅客人和侍应都对宠物好友善🫰🏻
由于长时间都有人排队,所以店舖嘅上菜速度都好快💨
✨青酱大虾意大利饭✨
青酱大虾意大利饭
✨炒蛋牛角包配牛油果酱✨
蛋嘅份量非常多,又热辣辣,如果可以炒到滑蛋般就更加好啦
炒蛋牛角包配牛油果酱
✨宇治抹茶红豆疏乎厘配Movenpick云呢拿雪糕✨