餐厅: Puppuccino
资讯:

2023-05-24 65 浏览
呢间餐厅好dog friendly🥰内外都可以比宠物入去有好多人都带住自己毛孩去食饭🤩我地选择左坐出面 点知热到飞起🫠😂😂好彩Daddy收工太阳都未落山☀️仲有自然光 影相好靓😆Staff都好nice又同阿女玩又同Teddy玩☺️阿女都系一贯作风好nice咁say hi👋🏻 有埋pet menu🥰好有heart❤️蒜香牛油蜜糖鸡翼🐥评分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻炸得好香脆卜卜 咬落去好juicy 肉汁鲜嫩鸡皮面仲有蒜香蜜糖 令人食到停唔到英式炸鱼薯条🍟评分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻估唔到系咁大份🙈炸到外脆内嫩炸鱼厚身又脆香 配埋他他酱更有风味薯条亦都系即炸 好香口 但唔会好油腻 烧酒烤猪肋骨🐷评分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻系用慢煮嘅方式 所以肉质系好嫩滑配左一层烧烤酱加小小辣酱味 口感升华烧猪颈肉🐷评分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢个猪颈肉比100分 烧得超好食咬落有微微嘅脆 肉汁丰富 口感嫩滑三文鱼羊肉甜薯挞🥧比较mini但睇得出好用心制作 摆盘都好靓味道我就唔知喇但我嘅毛孩食得好滋味🤤
呢间餐厅好dog friendly🥰内外都可以比宠物入去
有好多人都带住自己毛孩去食饭🤩