2023-05-09
Pet friendly 疏乎厘cafe有好多人都带埋狗仔过嚟一齐食嘢,好温馨啊❤️士多啤梨疏乎厘$136充满空气感既疏乎厘pancake 食落软绵绵但又唔会觉得滞,份量啱啱好,有三块,配上粒粒新鲜士多啤梨同士多啤梨酱,唔会太甜,味道啱啱好,旁边有忌廉同雪糕,冻冰冰雪糕配上温暖pancake,层次升级蘑菇忌廉烩饭$89价钱唔贵,好抵食,充满忌廉味,蘑菇味好浓郁,饭软硬适中,成个感觉啱啱好,下次去到一定会再叫牛油果火腿牛角包$85牛角包焗到脆卜卜,牛油果🥑熟得刚好,好新鲜,另外配上斑马臣火腿,咸咸哋好夹士多啤梨梳打$48就嚟夏天开始,有啲热,饮杯梳打水,感觉好fresh 而且呢个系我钟意嘅士多啤梨味面有少少士多啤梨果肉同士多啤梨酱,冇叫少甜少冰,味道都刚好黑芝麻忌廉鲜奶兔$48冻既黑芝麻鲜奶,卖相几靓,又几好饮
有好多人都带埋狗仔过嚟一齐食嘢,好温馨啊❤️
士多啤梨疏乎厘$136
蘑菇忌廉烩饭$89
牛油果火腿牛角包$85
士多啤梨梳打$48
黑芝麻忌廉鲜奶兔$48
冻既黑芝麻鲜奶,卖相几靓,又几好饮