2022-05-23
近日爱上左去动物餐厅 依间餐厅位于将军澳 有分动物区同非动物区🤭唔只要带自己主子去 都要同下朋友既主子去玩下架嘛🤩餐厅环境又大 装修又靓好岩打卡 坐得好舒服 比狗狗坐埋都相当阔落😆而且好多人都带埋自己既宠物黎 大家都好可爱啊🫶🏻都有专比狗狗既Menu📋狗式炸鸡🍗配薯条🍟入面有激素鸡肉、甘笋、南瓜、鳄鱼肉、牛奶味洁齿骨 全部都系适合主子食架😆而且健康 可以放心食🤭我地自己就简左📋流心兰王蛋美国安格斯牛肉汉堡🍔我真系好中意食汉堡既人😂有得简都系简汉堡食😆只流心蛋十分正 加上依个包唔会好咸 好满到我 同主子一样有薯条食😍成个餐两个人食都够 份量好大!蜂蜜芥末鸡翼🦴一份有6只 但系每只都好巨型😂外皮脆得黎甜甜的 而且鸡肉好嫩滑!劲饱啊榛子朱古力批伴烤棉花糖🍫食完咸野紧系要食下甜野😋批底做得好脆身 浓浓既朱古力味😍放左一阵棉花糖都冇变型 咬开绵密半溶既棉花糖 加埋朱古力好夹 不过真系好甜🤣但好食!
都有专比狗狗既Menu📋
狗式炸鸡🍗配薯条🍟