2020-12-22 508 浏览
一向都知YOHO系PET FRIENDLY既SHOPPING MALL,但里面PET FRIENDLY既餐厅选择其实都唔算多,见到新开呢个FOOD COURT有户外位置,胆粗粗问一问店员,竟然答案系正面既~但要求有袋或车仔,其实都好合理吖~可以由呢D自助机落单或直接到店落单都可以!够哂方便!水都可以自己添加,啱哂我呢D饮超多水既人当然食完嘢就要自己好手尾地收返好喇~虽然天气冻,但都想食日本嘢,见「日渔」选择都几多,而且价钱相当合理!虾将军丼~海鲜类有两款虾、蟹膏同鱼籽,虾系放得满满的,真心大满足,而且样样都新鲜好味!特别要一提,蟹膏鲜味非常,令人回味!另外,点咗个辣味三文鱼手卷,由于即叫即整,紫菜依然系脆口,而三文鱼粒既份量都不少,辣味刚好,酱汁可衬托出三文鱼既鲜味!食FOOD COURT最好就系可以点唔同类型既餐点又可以同朋友一齐食,朋友精选咗「花甲年华」。招牌焗蚝~蚝系合理既SIZE,加埋调味而且用焗既方式去烹调,真系非常出色~珍宝肥牛花甲粉~肥牛有好多片,花甲有15-20只,用珍宝嚟形容真系一D都唔过份,本身用锡纸包到实,打开时香气扑鼻,微辣中带有花甲既鲜味,由于热汤既关系,越食

可以由呢D自助机落单或直接到店落单都可以!够哂方便!
水都可以自己添加,啱哂我呢D饮超多水既人
当然食完嘢就要自己好手尾地收返好喇~

珍宝肥牛花甲粉~肥牛有好多片,花甲有15-20只,用珍宝嚟形容真系一D都唔过份,本身用锡纸包到实,打开时香气扑鼻,微辣中带有花甲既鲜味,由于热汤既关系,越食越暖身!
午餐