2023-11-22
Phi coffee & pancake地址:九龙湾宏照道38号企业广场5期megabox 5楼3-4及9号舖 又比我发掘到啱啱新开张PHI Coffee & Pancake ,而且CP值极高餐厅🤣。深海中的龙虾潜艇🦞🥙$182面包炸到外脆内嫩滑,啖啖都好香口好有牛油味😛,再加上龙虾,正🤤👍🏻红当当龙虾意大利饭🦞🥘$165如果你系一个龙虾爱好者咁就一定要叫红当当龙虾意大利饭🥴,意大利饭面质煮得啱啱好,口感烟韧而且意大利饭上仲要铺满咗好多龙虾 ☺️,真系好重龙虾香气,完全系将成意粉再升华至另一个层次🤤😚😋,正!圣诞老人拯救雪地里的小熊🥧$152第一感觉真系好有少女心,质感幼滑嘅忌廉;口感软腍嘅疏乎厘pancake🤣,加上边边淡淡嘅香草酱,感觉真系好清甜不腻,系意想唔到咁合拍,正😍。Godiva朱古力酒咖啡(冻)🧋$58Godiva朱古力酒咖啡舖满忌廉,一啖都已经饮得出好重tiramisu和朱古力味,超有特色口感又有惊喜,而且又唔会甜,正😗。小熊的朱古力泡泡浴🧋$58杯子盛住浓浓朱古力😎,饮起嚟仲有少少小熊饼干咬口添,加上顶层幼滑忌廉又够企身,啖啖都好有口感🥳,正。
深海中的龙虾潜艇🦞🥙$182
红当当龙虾意大利饭🦞🥘$165