2022-10-06
餐厅位于荃新天地2期地下,喺商场外围路上都会见到,非常当眼。餐厅俾到我年轻活力既感觉。夏威夷四重奏 $114有辣味三文鱼、经典吞拿鱼、泰式熟虾、牛油果。配菜系彩虹组合,有青瓜、红黄椒等等。选左黄姜椰菜花和半糙米饭。D. I. Y. 自选 $90我选左慢煮天多利鸡和西班牙蒜油八爪鱼,配菜选左和风组合,底层选左黄姜椰菜花和半糙米饭,再追加$12牛个半油果和$8泡菜。再加饮品$8 Coke Zero 和$8 锡兰柠檬茶。两碗饭都非常大碗,𩠌菜比饭还要多,塞得满满,我地食得非常满足。呢个份量,大胃王食佢绝对够饱肚!鱼生同熟肉都系大粒方块,配菜亦都一样切成大大粒,一啖肉一啖菜再加一啖健康饭,清凉既口感系炎炎夏日必食之选!
夏威夷四重奏
夏威夷四重奏 $114
D. I. Y. 自选(慢煮天多利鸡, 西班牙蒜油八爪鱼, 和风组合, 黄姜椰菜花和半糙米饭,追加半个牛油果和泡菜)
D. I. Y. 自选 $90
Coke Zero 和 锡兰柠檬茶
再加饮品$8 Coke Zero 和$8 锡兰柠檬茶。
夏威夷四重奏和D. I. Y. 自选